Pentru ca seara eram ocupati, am mers la un cinema-mall, la pranz. Mall-ul vuia de lume, terasele pline, fast-food-urile asijderea. Locurile de joaca pentru copii, practice si interesante – din prisma unui adult venit sa se relaxeze intre cumparaturi. Noi ne-am relaxat inainte 😀

Am intrat la film – fiindca ne place din cand in cand rontaiala popcornista si ochii bulbucati la ecranul cu sunet Dolby. N-am avut in meniu o comedie usoara, de vara umoristica, ci un film de actiune… Pe care cele cinci persoane din sala cu noi sapte, l-am savurat in liniste pana la cascat, si cazut capul pe spatar.

La iesire, am ripostat cu privirea unei voci, care se intreba cand o sa intelegem noi, femeile, ca nu putem fi barbati, si mai ales gangsteri? 🙂 Ca n-am putea avea acel sange rece de planuit si aplicat evenimentele underground.  Si parca n-au niciun haz replicile si giumbuslucurile interlope cu nuri de sanziene sau razbunarile de pe marginea dragostei… ma rog, parerile si interpretarile pot fi impartite 🙂

Adevarul este ca n-am vazut femei chirurgi, poate tocmai pentru acel sange reptilian, mai subtire. Si da, Clooney si Brad Pitt cu stafful nr. 11 erau mai convingatori si carismatici in valtoarea faradelegii. Cat despre dragostea razbunatoare, si mie imi pare adunata intr-un coc supra etajat, cu baza in alopecie de tractiune. N-or fi ele femeile, cosanzene idilice, toate sau tot timpul, dar nici asa ghionoaie… Si parca nici barbatii.

Insa mie mi-au placut rochiile de la gala, absolut superbe. Si actritele,excelente, experimentate, updatate la cerintele imagistice … De gustibus non disputandum est… Si daca tot se intampla sa disputeze mai poate veni in ajutor un  Anger Management  in mod aleatoriu pe ecranul mic, alaturi de un canal cu meci de fotbal intensiv. 🙂 Life is beautiful!