Etichete

, ,


Ieri am simtit-o – nu pentru prima data, bineinteles, dar la fel de intens ca atunci – la Festivitatea de absolvire a cursurilor ScenArt. Acea fericire pe care ti-o da finalitatea unei activitati mai ample, duse cu oarecare truda la bun sfarsit. E grozav sa te stii participant, cursant, absolvent, finalist si rasplatit. Simti ca esti valabil, ca existi din toate incheieturile, ca ceva te propulseaza mai departe in viata, cu mai multa forta si entuziasm.

Si cum evenimentul a avut loc la TNO, regia a fost creata pe masura spatiului si talentului artistilor ce-l populeaza, precum si a echipei ScenArt. Absolut originala si plina de surprize! De la intrarea absolventilor pe covor rosu, in flashurile paparazzilor, de la ocuparea locurilor in sala, in timp ce scena deschisa derula ultimele pregatiri de spectacol – cu muzicieni acordandu-se, balerina incalzindu-se, prezentatori verificandu-si costumatia si textul, cabiniera aranjand costumele pe stanga, ecrane suspendate redand ultimele probe tehnice ale cameramanilor sau voci cu indicatii in casca si microfon, invitand la energie, energie, energie! – si pana la decernarea premiilor ScenArt, in aplauzele ghidate de cartoanele actorului multifunctional de pe margine, totul a fost mult deasupra asteptarilor…

Si tot ieri s-a nimerit sa primesc si coletul indelung visat de la book-land.ro cu premiul concursului O povestioara amuzanta. Am invatat inca o data ca rabdarea, de cele mai multe ori, poarta cu sine finaluri fericite.

E lesne de inteles ca de atata norocire, mi-a amutit si durerea de teasta, incat n-o mai dau de asfalt. Mi-o pastrez pentru intalnirea cu:
1.Isaac Bashevis – Singer (Laureat al premiului Nobel) – Sosa
2.Sylvie Anne Golberg – Clepsidra
3.Octavian Sava – Cazul Beilis
4.Iuliana Enache – Tu esti numarul 1
5.Karin Slaughter – Martin Neintelesul
Plus Numerologia pe cd – ca ar fi cazul sa stiu si eu ce-i de capul meu si cu cine ma inteleg personal si profesional, in consens cu diagrama pitagoreica…