Etichete

,


Am citit la Adrian Ciubotaru un manifest aparut intr-o pagina de curand creata pe net 2012 – Sfarsitul lumii lor.

Ma bucur ca pe Facebook se iau si initiative de acest gen, cu ocazia demonstratiilor stradale. De la televizor treci mai usor pe FB sa-ti strigi pasul sau sa citesti alte reactii. Sunt si aici multi oameni conectati ce pot lua cunostinta de ideile noi si atitudinile ce se doresc luate, iar informatia circula liber – inca, n-ai de unde sa stii ce aduce viitorul internetic. Dar e totusi un plan virtual.

Nu cred ca mai pot oferi nici eu votul nici unui partid. Si mie imi dau impresia ca formatiunile politice sunt de-a dreapta si de-a stanga bugetului de stat, ca nici membrii lor nu mai stiu ce platforme de idei le-au constituit. Se coalizeaza de ani de zile in campanii electorale, doar pana prind puterea si apoi se desfac intr-o apa si-un pamant atacandu-se personal, prin celebrul circ politic TV. Imi dau impresia ca se harjonesc intre ei in continuu ca-ntr-o haita de lupi, pt pozitia Alfa. Dar pana si lupii isi stabilesc ierarhia pana la urma si o respecta cu urechile pe spate si coada intre picioare.

Probabil ca-n aceste conditii varianta tehnocrata ar fi cea mai buna, dar pana razbesc noile personalitati la creierul norodului, e cale tare lunga. E drept ca dificultatea drumului nu e un motiv pt care sa nu incerci macar sa-l pornesti…
Imi imaginez greu, pana la deloc, cum se va proiecta tara noastra-n viitorul european…